Propostes

Comunicacions

Exposaran resultats de recerques o reflexions sobre aspectes concrets de les seccions del congrés. Cada participant podrà presentar un màxim de dues comunicacions o una comunicació i un pòster. En el cas de treballs amb més d’un autor, tots els signants hauran d’inscriure’s en el congrés. El temps estipulat per a cada comunicació és de 20 minuts.


Pòsters

Tindran un caràcter eminentment pràctic (experiències docents, projectes per a l’ensenyament de la gramàtica, desenvolupament d’activitats didàctiques, etc.). Hi haurà una sessió de pòsters el dia 28 i una altra el dia 29, durant les quals els autors realitzaran les seues explicacions.

 

Simposis

Reuniran presentacions de grups d’investigació que versen sobre aspectes relacionats amb l’ensenyament de la gramàtica. Cada simposi tindrà un responsable del grup de recerca que es coordinarà amb els organitzadors del congrés. El simposi tindrà una durada màxima de 120 minuts i fins a quatre expositors. Cadascun d’ells disposarà d’un màxim de 20 minuts per a la presentació del seu treball.

 


En la selecció de les propostes de comunicacions, seminaris i pòsters, se seguirà el procediment d’avaluació per parells.

 

Llengües del Congrés

Se presentaran treballs en espanyol, català, portuguès, francès i anglès.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s